Fotografi
Share

Stipendutstilling

Cyan :stipendutstilling er en fotoutstilling som arrangeres for 4. gang, den siste uka i januar 2013.
Innsendelsesfristen for søknader er 10.januar, så det er bare å kaste seg rundt og sende inn. Det skal deles ut over 40 000,- i stipendpremier fordelt på 7 forskjellige stipender. I tillegg skal en fagjury bestående av Ingrid Nilsson (Preus Museum), Cathrine Sigurdsen (Tinagent), Ole Marius Fossen (fotograf) og fjorårets vinner Hildegunn Larsen velge ut en fotograf som får en separatutstilling hos Cyan :galleri.

Vinn bilder

Både de korte søknadstekstene og fotografiene til søkerne stilles ut sammen. Publikum er under utstillingen med som jury og kan stemme på de av søkerne som de mener har gjort seg fortjent til de forskjellige stipendene. Til gjengjeld kan publikum vinne de bildene de har stemt på – gjennom et lotteri.

For første gang i år skal også ett av stipendene juryeres av søkerne selv. På et eget jurymøte inviteres deltakerne med for å diskutere utstillingen, og avgjør hvem som bør vinne et av stipendene.

Under utstillingen vil det også holdes en åpen kveld med artist talk, der søkerne selv kan komme og fortelle om eget arbeid og svare på spørsmål fra publikum.

Man søker ved å fylle inn et enkelt skjema på www.cyanstudio.no, med litt bakgrunnsinformasjon om seg selv og en kort søknadstekst i tillegg til å legge ved ett fotografisk arbeide.

Om Cyan :galleri

Siste helg hver måned forvandles fotostudioet Cyan :studio til Cyan :galleri og vi presenterer en ny og spennende fotoutstilling. Målsettingen deres er å kunne presentere nye talenter og prosjekter de synes er spennende, og at uttrykk og innhold skal variere fra gang til gang. I tillegg ønsker de å oppfordre til dialog mellom fotografer og med publikum. Cyan :Stipendutstilling er et årlig arrangement der de har rendyrket idèen om at et utstillingsprosjekt skal være en læringsprosess både for utstiller og publikum i samspill.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Spetakkelet

Marius Wathne

Marius Wathne er Art Director og Partner i Oslo-baserte Studio Fusentast på Grünerløkka, glad i typografi, infografikk, pakningsdesign, og alle visuelt tiltrekkende løsninger som kommuniseres på en enkel måte.