Grafisk Design

Komplett.no med ny logo


Share

Mandag 6. januar skiftet Komplett.no logo. Den nye logoen er utviklet av Los&Co og tar mål av seg å fremheve at nettbutikken har fått et mye bredere varesortiment i løpet av det siste året. Logoskiftet gjelder for Komplett sine nettbutikker i Norge, Sverige og Danmark.

gammel logo

Den gamle stiliserte datamaskinen er nå byttet ut til fordel for en eske som symboliser firmaets endring; esken kan fylles med en rekke produkter, inkludertved siden av bare utenom bare datamaskiner.

Esken er et viktig symbol for Komplett da det årlig går ut nærmere 2 millioner ordre fra lageret i Sandefjord. Ikonet symboliserer også en K for Komplett, ifølge Komplett.no sin nettside.

ny logo

De holder fast og benytter seg fremdeles av gul og lilla fargene som over tid har blitt de viktigste identietsbærerene.

Spørsmålet er om de har klart å få frem at dette er en eske og en stilisert K, og om det i det heletatt var behov for en ny logo. Hva synes dere? Har de fått til et vellykket redesign? Kommenter gjerne under hva dere synes.

Share

En kommentar på “Komplett.no med ny logo

  1. De hadde så absolutt behov for en ny logo – men om den nye løsningen er god, er jeg ikke like sikker på. Dette ser ut som nok et eksempel på hvorfor designbyråer bør gjøre design, og ikke store reklamebyråer som åpenbart ikke har spesialkompetanse innen design.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Spetakkelet

Fredrik Staurland

Fredrik er Daglig leder/Art Director i Grünerløkkas Studio Fusentast. Han liker typografi, vektoriserte ting, minimalisme, og har studert grafisk design i både Trondheim og Melbourne.