Annet

Spetakkel er 1 år


Share

Spetakkel har blitt ett HELT år gammelt! Hurra!

Som alle andre 1-åringer så består hverdagen av mye skrik og skrål og våkenetter, men også mye oppdagelse og læring og vekst. Gjennom året har vi prøvd mye forskjellig og fått til mye forskjellig, men vi har også gått på trynet og erfart følelsen av våt asfalt mot tørt ansikt – som alle andre 1-åringer. Underveis har vi lært de to viktigste en 1-åring kan lære: å prøve nye ting og å prøve igjen.

Vi har også lært å si vårt første ord: Takk! Så takk til alle dere som har fulgt oss gjennom dette året, som har bidratt til at Spetakkel har blitt det det er i dag, og som har gitt oss ris og ros. Vi er her for deg og for fremtidige kreatører, så hvis du vil bidra eller har noen tilbakemeldinger, er det bare å plukke opp tastaturet og sende oss en mail. Uten folk som deg hadde vi bare ravet målløst rundt i bleier. Men nå er vi et magasin for kreatører.

Det har seg også slik at vi har fått ny hjemmeside og nye folk i gave! Håper du har lyst til å ta en titt på den og dem.

Også håper vi du er her til neste år. Da blir det kake!

Vårt nye ansiktsløft

Vårt nye ansiktsløft

Share

6 thoughts on “Spetakkel er 1 år

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Spetakkelet

Stig Bratvold

Stig Bratvold jobber som digital designer hos Uniform i Oslo. Han har en bachelor i kommunikasjonsdesign fra RMIT University i Australia. Hovedfokuset hans er digital design men han har blant annet jobbet som lærer ved KiR, og har vært med å starte Spetakkel. Du kan sjekke ut portfolien hans på behance.com eller følge han på Twitter