Inspirasjon og tips
Share

En av mine inspirasjonskilder er gatekunst, grafitti eller street art om du vil. Det fine med denne formen kunst er blant annet at den er i konstant forandring, den er så å si overalt, det gamle/dårlige blir malt over og at du ikke trenger å være kunstkjenner for å forstå det. I street art er det ingen lover, ingen grenser, så det er bare det beste som for stå. Dessuten er det så mange forskjellige stiler, blant annet: stensil, typografi, karakter, mønster, abstrakt, med mer. Dette er noen av grunnene til at det utgjør en fin inspirasjonskilde.

Selvfølgelig er det ikke like opptimalt at det er ulovlig, og at jeg på ingen måte fremmer å drive grafitti eller noen annen form for street art utenfor lovlig området.

Jeg studerte sammen med de andre i Spetakkel i Melbourne i fjor. Melbourne er absolutt en fin plass. En av de tingene som gjør det til en spennende by for alle design intereserte er at det er veldig mange plasser det er lovlig å drive med street art. Dette gjør at nivået på grafittien er enormt høyt.

I denne posten tenkte jeg ganske enkelt at jeg ville dele noen av de bildene jeg tok av street art når jeg var der nede.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Spetakkelet

Fredrik Staurland

Fredrik er Daglig leder/Art Director i Grünerløkkas Studio Fusentast. Han liker typografi, vektoriserte ting, minimalisme, og har studert grafisk design i både Trondheim og Melbourne.