Grafisk Design, Illustrasjon

Ung og Lovende #1 – Fantastiske illustrasjoner fra Emir Ayouni


Share

I denne posten om ”Ung og lovende” så har jeg funnet en fantastisk flink svensk grafisk designer som er bosatt i Oslo.

 

33 år gamle Emir Ayouni er en grafisk designer som opprinnelig kommer fra Piteå, Sverige. Han har vært bosatt i Oslo de siste 12 årene, og driver sitt eget firma Growcase fra sin kontorplass på Workhouse på Majorstua i Oslo. Her jobber han hovedsakelig med branding/logos til print men også en del illustrasjoner. Store deler av karrieren sin har han jobbet med musikkbransjen og han har blant annet laget CD-covere til norske og svenske hiphop artister som Son-of-Light, Ken Ring og Tommy Tee. Til tross for at han bor i Oslo så jobber han hovedsakelig med kunder fra utlandet der de fleste er fra USA, Canada, Australia, Storbritannia osv.

Du kan se litt av arbeidene hans her men du kan også sjekke mer ved å se hans hjemmeside growcase.com eller ved å følge han på Dribbble og Behance.

Stig: Hei Emir. Hva er din favoritt font/skrifttype?
Emir: Det är omöjligt för mig att svara på. Det är en ny varje dag. Men jag har vissa “favoriter” inom alla kategorier; serifs, sans-serifs, display fonts etc som alltid går en runda på alla projekt.
Men ok, om jag ska välja en som jag just nu känner starkt för så är det Idlewild, designad av Jonathan Hoefler. Vida font-familys så genomarbetade som den är en raritet.

 

Mike & Mimi's signage

CD-cover for norske Son-of-Light

Son-of-Light CD cover design

Son-of-Light CD cover design

Peter's Gourmetsåser

Peter's Gourmetsåser pakningsdesign

Yellow Brick Creative Studio logo

Henrik Ibsen illustrasjon

Inapproriate Factory logo

Onst Creative webside design

Cosmic Virtual Machines logo

Spacebound Creative logo

Danger CD-cover

Quest logomark

Quest logo

165 Kronor

 

Følg med videre på Ung og Lovende hvor vi vil vise talentfulle unge kreative mennesker. Hvis du føler at du kan være en av de send oss gjerne en email.

 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Spetakkelet

Stig Bratvold

Stig Bratvold jobber som digital designer hos Uniform i Oslo. Han har en bachelor i kommunikasjonsdesign fra RMIT University i Australia. Hovedfokuset hans er digital design men han har blant annet jobbet som lærer ved KiR, og har vært med å starte Spetakkel. Du kan sjekke ut portfolien hans på behance.com eller følge han på Twitter