Illustrasjon, Inspirasjon og tips

Ung og lovende #4 – Illustratøren Sandra Steffensen


Share

”Ung og Lovende” er et fast innlegg der vi plukker ut de beste av unge talent dette landet har å by på. Denne gang har vi funnet den svært talentfulle og dyktige illustratøren Sandra Steffensen.

Sandra er 25år og jobber fulltid som illustratør og har sin base i Mosjøen, Nordland. Etter endt illustrasjons-utdannelse fra Norges Kreative Fagskole i Trondheim og University of Hertfordshire lever hun nå ut drømmen sin og jobber med spennende, utfordrende, prosjekter innen bla. spillutvikling, animasjonsfilm, bøker og teater.

Sandra fokuserer mye på å skape atmosfære og levende universer i sine illustrasjoner som er preget av varme, stemning, lekenhet og historiefortellende detaljer.

– Gjemte verdener, rare figurer og skapninger er noe som alltid har fascinert meg helt siden jeg var veldig liten. Grunnen til at jeg valgte å bli illustratør er fordi jeg liker å visualisere disse verdenene og fortelle deres historier. Det er spesielt gøy å samarbeide med andre kreative mennesker, høre deres historier, og lage verdenene deres levende og omfangsrike, forteller Steffensen.

Sandra finner inspirasjon i hverdagen, og mener at virkeligheten er den rikeste inspirasjonsskilden. Hun synes også det er spesielt interessant å se hvordan Dave McKean og Ryan Wood, samt alle illustratørene i DreamWorks tolker og jobber med samme type inspirasjon.

Se mer av hennes arbeider her på hennes hjemmeside.

christmasplate1damekarakter_sandrasteffensen (1)
filiokus_draktera4_1 filiokus_draktera4_2jackfrost2 invitasjonsfoto postcard-a6 snowwhite snuffeluffene wish educational2b-4

Følg med videre på “Ung og Lovende” hvor vi vil vise talentfulle unge kreative mennesker. Hvis du føler at du kan være en av de send oss gjerne en email.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Spetakkelet

Fredrik Staurland

Fredrik er Daglig leder/Art Director i Grünerløkkas Studio Fusentast. Han liker typografi, vektoriserte ting, minimalisme, og har studert grafisk design i både Trondheim og Melbourne.